Játékok a táborbanTermészetesen, mint minden évben, idén is sokféle játékkal készülünk a táborra.


Terepasztalos stratégiai játékok:


Összecsapások az asztalok. Igen, már nem kell a négy fal között lenni ahhoz, hogy egy tábla fölé görnyedve kockákat dobálhass és figurákat tologathass.
Bushido - Távol-keleti fantasy skirmish játék. Bushido világában sok frakció küzd az irányításért. Ezen erők egy része elkötelezett amellett, hogy megtartsa az univerzumot átható Ki erők kényes egyensúlyát, míg más erők fel akarják borítani, saját aljas céljaik elérése érdekében.
Alkemy - Francia, fantasy skirmish játék, a high-fantasy kedvelőinek.
Battletech A 3025. évben járunk. A galaxist szüntelenül zajló, vég nélküli háború tépázza, amelyet a nemesi házak hatalmas, BattleMech néven ismert gépesített harcjárművekkel vívnak. Vedd át a parancsnokságot a Mechákból és az őket vezető MechWarriorokból álló zsoldoscsapatod felett, és próbálj meg talpon maradni a brutális csillagközi polgárháború közepette. Fejleszd űrbéli műveleti bázisodat, alkudj ki zsoldosszerződéseket a hűbérurakkal, javítsd és tartsd karban a korosodó BattleMechekből álló erődet, és hajts végre pusztító taktikákat a harcmezőn, hogy legyőzd ellenségeidet.
HALO Fleet Battles űrstratégiai játék a HALO játékok világában.
Giant Killer Robots [GKR] Nagy robotok, egymás ellen: egy őrült, pontfoglalós wargame/társasjátékban.

Társasjátékok:


A fedettpályás ülőhelyzetben végzett sportok kedvelőinek, szabadtéri szórakozására biztosítunk táblás játékokat is.
Pár régi kedvenc mellé (pl. Munchkin és a többiek) idén is készülünk újdonságokkal.
Tervezünk továbbá pár kártyajátékot is bemutatni nektek idén, mint például a StarTrek TCG.

Szerepjátékok:


Nincsenek figurák, de vannak karakterlapok. Kezdők és haladók számára is folyamatos játékok tapasztalt kalandmesterekkel.
Most is sokféle szerepjátékkal készülnek mesélőink:

Nappali Mesék


Kezdő barát: Call of CATthulhu, Szappanopera, Mr Gay World, Nice Marines, Crash Pandas, Lasers & Feelings, Monsterhearts, Koboldok, Jósok nevében, Chronoprojektor, Citadel 5

Haladó: Dinosaurs of the Wild West (könnyű meghalni), Shadow of the Stars (Gyula), Cyberwitcher, Citadel 5


Katona Kamilla (Kami)
* Call of CATthulhu: egy délutános macskás szerepjáték horror elemekkel.


Lili Tóth
* Lili legendás egy-estés Szappanopera játéka. Garantált szórakozás vodka-naranccsal vagy anélkül.
* Mr gay world: Mindig is részt akartál venni egy melegszépségversenyen? Most itt a lehetőség.


Németh Roland
* Dinosaurs of the Wild West (Tombstone): Dinoszauruszokkal fűszerezett western egy veszélyes, romos világban. Vajon siker, gazdagság, hatalom és hírnév lesz a jussotok... vagy dögevő szauruszok vitatkoznak majd csontjaitokon?
* Nice Marines: Az Istencsászár halhatatlan, génsebészetileg módosított harcosaként, te vagy a megtestesült hadigépezet. Csakhogy! Vannis városának felszabadítása után nem érkeztek meg a támogató egységek. Így rád hárul a feladat, hogy az újjá épülés minden diplomáciai, bürokratikus, és gazdasági nyűgjét megoldjad. Könnyed szórakozás, abszurd humor.


Szeleczky Gyula
* Shadow of the Stars: Űrkalózok vagytok, egy veszélyes világban. Van akit csak pusztán a szabadság érzése, van akit sokkal sötétebb szándékok vezérelnek. Legyél te is részese egy csapatnak, kik szabadon cirkálnak az örök világűrben, kalandok és veszélyek között. (Műfaj: dark fantasy az űrben, férőhely: 4-5 fő)


Faragó Eszter
* Cyberwitcher: Az úton járva furcsa, gyanús alakra leszel figyelmes. Az alak köszönés helyett egy csillagkaput nyit előtted, majd választást kínál: belépsz, vagy itt maradsz? Akárhogy is döntesz, rögös útra lépsz, ahol egy kockadobás dönthet a világ sorsáról. A saját sorsodon kívül a világé is a kezedben van, dönts hát jól! Létező istenek, visszatérő holtak, lagzik, temetések, éhezés, lakomák, drogok, bordélyok: hová jutsz el? És hova jut a világ?Szombat reggelig (vagy péntek estig)


Bodor Dávid
* Crash Pandas: Egy csapat mosómedve benevez egy illegális éjszakai autóversenyre. Kisállatként ez nem egyszerű vállalkozás. Vajon aki a pedálokat kezeli tudni fogja hogy épp egy hajtűkanyar következik? Egyszerű, gyors, garantáltan vicces.
* Lasers & Feelings: Kutató űrhajótok a felderítetlen területek mélyén siklik. A kapitány sztázisban gyógyul egy gyógy-tartályban. Vajon nélküle is sikeresen elhárítjátok a következő krízist?
* Monsterhearts: Tini vagy, meggondolatlan, tele hormonokkal és még szörny is. Szerelmi viszály, a népszerűség hajszolása, vad partik és persze természetfeletti események. De vajon ki is az igazi szörnyeteg?
* Citadel 5 (Fate Accelerated): A Citadel 5 űrállomás a galaktikus diplomácia és kereskedelem semleges tere. Ám veszélyek leselkednek a sötétben. Szabotőrök, diplomáciai krízisek, sorozatgyilkosságok és elszabadult tudományos projektek. A kis emberek is hegyeket tudnak mozgatni, ha az életük a tét. Old meg a problémát és éld meg a holnapot.


Szarka Ákos
(Igénytől függően, mesél néhányat az alábbiakból):
* Koboldok: A koboldok gyengék, buták, ügyetlenek, de sokan vannak és képesek csapatban dolgozni. Többé kevésbé. Élj át humoros kalandokat koboldtársaiddal, ahol hamar megtanuljátok, hogy a legnagyobb veszélyt ti jelentitek saját magatokra.
* Jósok nevében: A jósok rendkívül fontosak, hiszen megmondják a jövőt. Amit viszont a hétköznapi emberek nem tudnak, hogy egyik jóslat sincs kőbe vésve. Ezért van minden jövendőmondónak egy titkos csapata, akik gondoskodnak arról, hogy a dolgok biztos úgy történjenek, ahogyan az meg lett mondva.
* Chronoprojektor: A távoli jövőben megalkották a működő időgépet. A tökéletestől még messze van, mert csupán a múltból képes kivetíteni jelenetet azon a helyen, ahol éppen használják. Ráadásul igencsak drága a használata. Ezért van szükség nyomozókra, akik felkutatják, hogy mi hogyan történhetett, és ami még fontosabb: mikor, és hol..


Esti horror
* Mindenki tudja, hogy ő nem követné el ugyanazokat a hibákat, mint a horrorfilmek hősei. Ám a káosz, és félelem többször bizonyította az ellenkezőjét. Neked sikerül elérni, hogy a mesélő végül kimondja: Gratulálok, túlélted, és önmagad vagy.
* Dread: Jenga toronyra alapuló horror rendszer (Boyo)
* Rendszer nélküli (Ákos)


DDR


Táncpad

Pokemon GO


Több nap is tervezünk vadászatot és RAID-ezést a táborhoz közeli GYM-nél.

Konzolás


PokkénTournament, StreetFighter, Sonic és a többiek.
Dreamcast, Wii U, Playstation 3 és társai.