Információk


Helyszín: Pipishegyi Reptér (Gyöngyös)

Időpont: 2022. augusztus 3-7.

Tisztálkodás: Rendesen kiépített fürdőszobák vannak a táborban: több mosdó, angol wc, zuhanyzó (végszügségesetben: mosógép is rendelkezésre áll)

Orvosi személyzet: Elsősegély ellátásról képzett ápoló gondoskodik.

Biztonság: Biztonsági személyzetünk figyel a táborozók biztonságára.

Táborhozzájárulás: 27.000 Ft
A táborhozzájárulás magában foglalja az étkezést (a szerdai vacsorát, a csütörtöki reggelit, ebédet és vacsorát, a pénteki reggelit, ebédet és vacsorát, a szombati reggelit, ebédet és vacsorát, valamint a vasárnapi reggelit), mosdó és fürdő használatát és a sátor helyet. Ez magától értetődően az előadásokra, játékokra és minden a táborban megrendezendő eseményre is érvényes.

Jegyátvételi határidő: 2022. július 22. (péntek)
Jegyátvétel: minden szerdán és pénteken délután, előre egyeztetett helyen és időben.
Cím: Mivel jelenleg még nincs fix helyisége a klubnak, így ez addig még kiderül.

Amennyiben nincs lehetőséged a jegyet Budapesten átvenni, írj nekünk a tabor@alkimistalaboratorium.hu email címre!

Egyéb: Telefon és laptop töltési lehetőséget korlátozott számban tudunk biztosítani.

Amire szükséged lesz a tábor ideje alatt

 • Sátor: Valamint a biztonságos felállításhoz szükséges kiegészítők. Ha valaki netán szeretne lakókocsit hozni akkor az is megoldható.
  Lakókocsival való érkezést 2 héttel a tábor kezdete előtt jelezzétek a szervezők felé!
 • Hálózsák: (és/vagy egyéb a sátorban alváshoz használatos melegen tartó eszköz)
 • Matrac/polifóm/ágybetét/szivacs: Vagy bármi egyéb eszköz amely a sátorban alvás kényelmét elősegíti.
 • Ruha: Fehérnemű, póló, zokni/hosszú zokni, nadrág, fürdőruha, pulóver, hosszú nadrág/melegítő, esőkabát, papucs/szandál(ki mit szeret), sapka/kalap/fejkendő (napvédelem érdekében), napszemüveg, zárt cipő. Nagyon fontos, hogy a váltó ruházatból legalább 4 de inkább 5 napnyit hozzatok, hogy ha netán elázna egy-két ruhadarab akkor is legyen mit felvenni ami nem vizes.
 • Tisztálkodási, egészségügyi és kényelmi eszközök: Törölköző (lehetőleg 2 db), szappan/tusfürdő, fogkefe-fogkrém, naptej (nagyon fontos), szúnyogriasztó, leégés utáni kenőcs (reméljük nem lesz rá szükséged), ragtapasz (elsősegély nyújtásra alkalmas eszközöket és személyzetet biztosítunk, de nem baj ha te is fel vagy készülve), bármilyen gyógyszer amit kötelező szedned (allergia, asztma miegymás), Ha zsebkést, bicskát hozol kérlek előre jelezd majd a szervezőknek. Nem fogjuk elvenni, de tudjunk róla, hogy kinél van! Az előre nem bejeletett szúró-vágó eszközöket a szervezők elkobozzák! Evőeszközt biztosítunk az étkezésekhez, de ha van saját táborozásra alkalmas készleted (pl. kanálgép) akkor nyugodtan hozd el. Horgász vagy kemping szék (nem kötelező de nagyban segíti a kényelmedet).
 • Evőeszközök, tányér és pohár/bögre
 • Cosplay, jelmez, egyéb fura kinézet... :)
 • Csoki, rágcsa, stb: Mivel a 4 nap alatt teljes egészében biztosítjuk az étkezést ezért, csak a nassolni valóval kell törődnöd. Ha hozol magaddal, arra kérünk, hogy olyan legyen, ami nem igényel hűtést, mert azt nem tudjuk biztosítani. Ugyan ez igaz az üdítőkre.
  Ha elmúltál 18 éves és feltétlenül szükségesnek érzed, hogy alkohol tartalmú italt hozz magaddal, akkor a tábori szabályzatnak megfelelően járj el vele!

  18 év alattiaknak alkohol és dohánytermék fogyasztása a tábor területén szigorúan tilos!
  Dohányzás 18 év felett is csak az előre kijelölt területen lehetséges.